Vepřový řízek na hruškách

7. října 2018 v 20:10 | Veronika Srncova |  Hlavní jídla- Vepřové


Vepřový řízek na hruškách

7.10.2018


Příprava: 1 hodina
Porce: 4

Budeme potřebovat:

  • 4 plátky kýty
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 2 hrušky
  • kari
  • 100 ml vývaru můžeme přidat i víno bílé
  • jíška
  • pár kapek citr, štávy
  • špetka cukru
Příprava:

1) Maso naklepe. Opepříme a osolíme.
2) Na pánev dáme olej a orestujeme masa z obou stran.
3) Ve výpeku z masa orestujeme hrušku. Okořeníme a přidáme kari i bílé víno či vývar.
4) Vaříme a přidáme smetanu a přidáme jíšku. Vaříme.
5) Podáváme třeba s rýží.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama