Jak se snídá v Evropě

20. února 2013 v 18:54 | Veronika Srncová |  Zdraví


Jak se snídá v Evropě

20.2.2013



Kvalitní snídaně je základ. Jak začínají svůj den lidé po celém světě?


Německo:

Pochutnáte si na čerstvě upečených houskách s bílými ( bavorskými) klobáskami, vařeném vajíčku nebo šunce.


Anglie:

Anglickou snídani si můžete dát po celém světe. míchaný vajíčka, slanina, fazole, toast s máslem a džemem je už tradicí. K tomu čaj s mlékem nebo kafe.

Itálie:

Na jihu vám naservírujou silnou kávu, nejlépe esspresso, a kní sladký koláč.

Francie:

Ve Francii si určitě dopřejte máslový crossant nbo křupavou bagetu s máslem a džemem. Jejich pečivo je nepřekonatelné.

Švédsko:

Dostanete tam musli s mlékem, ovocnou kaši, jogurt nebo tmavé pečivo. A ktomu spoustu zeleniny.

Holandsko:

Tahle země je smetanová. K snídani vám dají ke kávě ohromný kopec šlehačky, ovoce namočené ve smetaně a k tomu všemu krajíc chleba s máslem a čokoládovou rýži.

Česko:

V Česku jedí snídaně necelá polovina lidí. Třetina z nás se nasnídají v zaměstnání . Ale zpomínám na zeleninu a ovoce. K tomu popřípadě pijeme kávu nebo čaj.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama